Send besked

Trægulve

Vi hos Godt-Gulv er vi et professionelt gulvfirma med attraktive priser. Som erfarne og kompetente gulvlæggere har vi altid dine behov i fokus.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  Referencer
  garant gulve

  Vi er eksperter i trægulv

  Når du får lagt et nyt trægulv af Godt-Gulv, kan du forvente en robust, men behagelig overflade med pæne linjer og rummelighed. Hos godt-gulv.dk er vi passionerede omkring trægulv, og ved at et flot gulv danner grundlag for dit hus’ sjæl.

   

  Uanset dit valg af materiale, om du vil have et rustikt eller klassisk gulv, så er vi det rette firma til at lægge dit nye trægulv. Vi arbejder ud fra en erfaring med alle former for gulv, og kan derfor med garanti hjælpe dig med alle former for gulvlægning. Vores højeste prioritet er at vi efterlader et stykke arbejde, der altid afspejler det gulv du har drømt om.

   

   Af denne grund går vi også meget højt op i service, fx i form af rådgivning og vejledning. Du kan derfor med fordel kontakte os allerede i dag, og så giver vi dig et tilbud på trægulv, mens vi sammen tager en snak om hvordan dine visioner kan føres ud i livet.

  Få lagt dit trægulv af branchens bedste gulvlæggere

  Lige meget om du tænker på at få udskiftet gulvet i stuen eller hele boligen, så hjælper vi hellere end gerne – og vi hjælper dig sikkert gennem hele processen. Det er intet problem for os, hvis dit gamle gulv skal hives op først, før vi kan lægge dit nye. 

  Vi sørger naturligvis også for at vores materialer er af markedets højeste kvalitet, så du kan have glæde af dit nye trægulv i lang tid fremover.

  Vi sætter en ære i at levere dig en løsning, du ikke blot kan være stolt af, men også et resultat der virker præcis som du havde forestillet dig det.

  sildebensgulv

  ★★★★★

  Vi har fået det flotteste sildebensgulv. De kunne starte hurtigt, mega god service og endda til en rigtig skarp pris. Kan virkelig anbefales! Alt i alt, et godt & flot stykke arbejde vi har modtaget på projektet.
  trustpilot stjerne
  Sofie
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil gerne anbefale Gulvmontørerne. Fik flot nyt sildebensparket på mindre end en uge. God kommunikation og gode håndværkere. Har været en god oplevelse og proces hele vejen igennem.
  trustpilot stjerne
  Boris
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale firmaet. Firmaet yder et professionelt stykke arbejde og med et smil. God rådgivning, flotte sildeben og pæn efterbehandling af gulve og oprydning. Tak 🙂
  trustpilot stjerne
  Christopher
  via Trustpilot

  Trægulve der matcher dine ønsker

  Vi tilbyder professionel lægning af trægulve i København, Amager, i områderne omkring Valby og hele Sjælland, og vi matcher altid vores konkurrenter, så vores trægulve altid har den bedste pris. Vi kan bl.a. lægge massivt trægulv og plankegulv fra Junckers, Haro og Tarkett, som er helt igennem øjenfaldene.

  Trægulvet er let at rengøre og vedligeholde og noget du kan glæde dig over i mange år! Det er skabt til at blive monteret hjemme hos dig.
  – Du vil ikke fortryde dit køb, samt din belægningen af dit splinternye trægulv.

  Så står du og skal have udskiftet dit gamle gulv med et helt nyt Toscana egetræsgulv, et helt nyt flot fyrtræsgulv, eller et plankegulv der er egnet til gulvvarme, er du kommet det helt rigtige sted.

  Vedligeholdelse af trægulv

  Trænger dit gulv til vedligeholdelse eller gulvreparation? Med over 20 års erfaring i branchen, kan vi både tilbyde reparation af trægulv og vedligeholdelse og behandling af trægulv. Vi arbejder også med ludbehandling af trægulv og slibning af trægulv.

   

  Vi er et mellemstort firma med 8 ansatte, der alle arbejder som gulvlæggere, og tilbyder gulvlægning for både private kunder og erhvervskunder. Står du og mangler et stilfuldt og smukt trægulv, massivt plankegulv, laminatgulv, linoleumsgulve, gummigulve eller et helt anden gulvtype til din butik, bolig, på kontoret eller i restauranten. Så tilbyder vi en effektiv lægning af dit helt nye gulv.

   

  Har du brug for at få lagt gulv hurtigst muligt, skal du bare kontakte os, da vi har bemanding nok. Med os undgår du en længere ventetid på dit nye trægulv.

   

  Du kan læse mere om om gulvreparation af forskellige gulvtyper her

  sildebensgulv

  Trægulve i alle afskygninger

  Hos Godt-Gulv er vi specialister i trægulve. Vi er kyndige udi nærmest alle typer af trægulve og kan bl.a. hjælpe dig med belægning af:

   

  Særligt sildebens trægulve er ekstremt populære. Sildebensgulv er en yderst stilfuld gulvtype, der løfter niveauet af ethvert rum. Sildebens trægulve er oplagte til de store rum i boligen, hvor gulvets sildebensmønster rigtig kan få lov at skabe spil og liv. Der findes et utal af kombinationer for sildebens trægulv og vi arbejder med alle typerne, hvad end det er massivt, laminat eller lamel sildebensgulv.

  Plankegulv er en anden lækker og eksklusiv type af trægulv. De brede, massive planker kommer i alverdens forskellige, lækre træsorter, som for eksempel ask, eg, fyr eller endda bambus. Vi arbejder udelukkende med de bedste materialer af den højeste kvalitet. Det garanterer dig et holdbart og ikke mindst flot trægulv i mange år frem.

  En fordel ved trægulve er, at de kommer i et alsidigt udvalg af træsorter og samtidig bidrager et trægulv med et varmt og hjemligt udtryk i din bolig. Helt generelt går man sjældent galt i byen med trægulv, fordi det er så tidløst og klassisk.

  Der findes ligeledes masser af muligheder for at behandle og efterbehandle trægulve, så du kan tilpasse udseendet og få et helt unikt look. Hos Godt Gulv er vi ikke bare eksperter i at lægge trægulv, vi er også eksperter i at behandle det. Uanset om dine trægulve skal afslibes eller olieres, står vi klar til at hjælpe.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Vores professionel gulvlæggere står klar

   Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi som gulvmontører kan stå til rådighed for dig, skal du ikke tøve med at henvende dig hos din lokale gulvmontør for et godt tilbud.
   Så står du og skal have dækket et større areal, er du velkommen til at kontakte os for en specifik pris. Dog er prisen naturligvis afhængig af gulvtype. 

   Vi udarbejder et samlet uforpligtende tilbud på en konkurrencedygtig pris pr. kvadratmeter.

   Da vi matcher vores konkurrenter, kan du altid regne med den helt rigtige pris, og at kvaliteten er i orden. Vi sætter stor vægt på at vores arbejde bliver gjort effektivt, og det er det helt rigtige trægulv du har valgt netop til din lejlighed, butik, kontor eller restaurant.

   Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et nyt trægulv, så er du velkommen til at kontakte os.

   Valg af nyt trægulv

   Står du og overvejer at få lagt nyt trægulv i boligen? Det kan være overvældende at skulle vælge ens nye trægulv, da der er så mange forskellige typer at vælge imellem.

   Mange er bange for at vælge forkert og det forstår vi egentlig godt. For Det er både træls, tidskrævende og en dyr omgang, at skulle skifte et helt nyt trægulv. Hos Godt Gulv bruger vi vores store erfaring og ekspertise inden for trægulv, til at guide og rådgive dig i dit valg af trægulv.

   Vi kender alle typer og træsorter, så vi har et veludviklet blik for, hvordan en bestemt type trægulv kommer til at spille sammen med rummet og resten af boligen. Derudover ved vi hvilken grad af vedligeholdelse forskellige typer af trægulv kræver, så her kan vi også guide dig med udgangspunkt i dine præferencer.

   Hvis du vil have professionel rådgivning, der gør dig i stand til at træffe et selvsikkert valg af nyt trægulv, så kontakt os hellere end gerne. Så tager vi en uforpligtende snak om dine overvejelser.   

   Hvad koster nyt trægulv?

   Det er bestemt muligt at få et billigt trægulv, men det kommer meget an på en del faktorer. Dit trægulvs pris kommer bl.a. an på følgende ting:

   Valg af materiale:
   Den endelige pris på dit nye trægulv kan variere en del alt efter dit valg af materiale. Om hvorvidt du vælger et massivt fyr trægulv eller en lamineret løsning, har det en betydende effekt på den samlede pris
   Valg af gulvtype:
   På samme måde som dit materialevalg, har valget af hvilket slags gulv du vil have, også en effekt på prisen. Den samlede pris kan være højere eller lavere alt efter om du vil have et bærende, ikke-bærende, svømmende gulv osv.
   Opgavens omfang:

   Til sidst er det naturligvis vigtigt for prisen, hvor stort et område der skal lægges nyt gulv på. Hvis du skal have nyt gulv til hele din boligs indendørs gulvoverflader, vil prisen være anderledes relativt til hvis du kun vil have nyt gulv i soveværelset.

   Er du interesseret i et nyt trægulv, skal du være mere end velkommen til at kontakte os i dag, enten via telefon, mail eller ved hjælp af vores kontaktformular på siden, så vender vi tilbage til dig med et tilbud på dit fremtidige trægulv.

   Udfyld formularen

   Vi vender tilbage indenfor 24 timer.