Send besked

Parketgulve

Står du og mangler nyt gulv til dig eller din virksomhed? – Så er du landet det helt rette sted. Hos Godt-Gulv har vi med 20 års erfaring opbygget et mellemstort gulvfirma der opfylder dine ønsker til det perfekte gulv og gulvlægning.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  Referencer
  garant gulve

  Et team af eksperter i montering

  Hos Godt-Gulv tilbyder vi blandt andet følgende gulvtyper samt ydelser:

  Parketgulve er et godt og praktisk valg

  Hos Godt-Gulv har vi de helt rigtige parketgulve til enhver opgave – og vi har den nødvendige erfaring til et grundigt og holdbart resultat.

  Du kan du være sikker på, at du får et unikt og langtidsholdbart parketgulv. Om du holder af det klassiske trælook eller det lidt mere rå parketgulv, så har vi en variant efter dine ønsker. Vi arbejder normalt med følgende parketgulve – eg, bøg og valnød.

  Parketgulvs udseende

  Et parketgulv består af 100% massivt træ i øverste lag. Det er kendetegnet ved, flere stave der er samlet i rækker, i et bræt. Et parketgulv er mere livligt end et plankegulv, og det er også oftere billigere end et plankegulv.

  Udseendet af parketgulvet afhænger af sorteringen. Derfor bør du vælge ud fra din smag, og hvad der passer bedst ind i rummet. Sorteringen og den overfladebehandling træet har fået, giver forskellige karaktertræk til gulvet. Du evt. se på vores sildebensgulv, hvordan det er blevet lagt.

  Hvis beslutningen virker uoverskuelig deler vi gerne ud af erfaring, råd og vejledning, så du træffer et optimalt valg. 

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Overfladebehandling af parketgulve

   Du kan vælge flere forskellige slags overfladebehandling, der giver dit gulv et helt unikt udseende. Ved at lakere træet beholder det sin oprindelig farve og struktur. Det giver dermed også en klassisk og naturlig overflade. Ønsker du et lysere look, men stadig lakeret, kan du vælge at behandle med hvid lak.

   Oliebehandling af planke- og parketgulve findes ligeledes i hvidolie og naturolie, alt efter det udseende du ønsker til gulvet. Om du enten er til lyst eller mørkt gulv, afhænger det ikke kun af, hvilke træsort du vælger, men også den valgte behandling. Alle vores gulve er færdigbehandlede, og derfor kræver det kun minimal vedligeholdelse.

   Vælg det helt rigtig parketgulv - det holder i mange år fremover

   Vores parketgulve er egnet til det danske klima, og det består af en 3-lags opbygning for at sikre stabilitet. Derudover er træ et levende materiale og vil trække sig sammen eller udvide sig, alt efter luftfugtighed og temperatur. Netop de to ting svinger rigtig godt i det danske klima.

   Vi gør derfor meget ud af at vælge det helt rigtige gulv til dig. Hvis materialerne ikke er egnet til klimaet, vil det oftest vise sig efter et års tid. Gulvet kan i nogle tilfælde sprække, og andre steder kan det blive ujævnt i overfladen.

   Derfor er det vigtigt, du tager fat i os angående rådgivning, inden du vælger. Så kan gulvmontøren vurdere, hvad der er det rigtige valg for dig og dit hjem – der giver det bedste resultat mange år fremover.

   Hvis du vil høre mere, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 44 21 eller skriv til e-mail: kontakt@gulvmontorerne.dk, for en samtale om den rigtige løsning for dig, vejledning eller et uforpligtende tilbud.

   Har vi fanget din interesse?

   Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi som gulvmontør kan stå til rådighed for dig, skal du ikke tøve med at henvende dig.

   Udfyld formularen

   Vi vender tilbage indenfor 24 timer.