Send besked

Gulvafhøvling

Der findes mange forskellige måder og metoder til behandling af dine gulve. Derfor kan det også være svært at finde frem til lige netop den fremgangsmetode du skal bruge.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  Referencer
  garant gulve

  En professionel gulvafhøvling og vejledning

  Der findes mange forskellige måder og metoder til behandling af dine gulve. Derfor kan det også være svært at finde frem til lige netop den fremgangsmetode du skal bruge.

  Det er der heldigvis råd for. Du kan kontakte Gulvmontørerne helt uforpligtende og få råd og vejledning til, hvordan vi kan gøre dine gulve skinnende flotte igen.

  Blot ved hjælp af forskellig information fra dig over telefonen, kan vi allerede spore os frem til den mest relevante fremgangsmåde for netop dig.

  Afhøvling af dit gulv er første skridt til at give dit hjem et helt nyt look

  Afhøvling af dine gulve er typisk en metode brugt til et enten gammelt og beskadiget gulv eller til gulve med maling- og spartelrester. Altså som det første og lidt grovere skridt på vejen til at lave dine gulve flotte og glatte igen.

  Trægulve bliver helt naturligt skadet som tiden går. Der kommer ridser samt hak og mærker. Det kan næsten ikke undgås ved dagligt brug over en lang årrække. Nogle af skaderne kan afhjælpes med god og løbende vedligeholdelse, men nogle gange er det bare ikke tilstrækkeligt.

  Lige netop når det kommer til gulvafhøvling er det rigtig vigtigt at opgaven bliver løst på professionel vis. Maskinerne og metoden er generelt meget grovere end ved en gulvafslibning, så derfor er fejltrin også mere alvorligt. Man skal jo gerne undgå et skævt gulv.

  Vi sørger altid for at oprette en god og direkte kommunikation med vores kunder, og det er enormt vigtigt for os at forventningsafstemme opgaven med kunden. På den måde bliver du ikke overrasket negativt omkring resultatet, og vi kan samtidig finde den helt rigtige løsning og pris til netop dit gulv.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Pris på Gulvafhøvling i København

   I og med at vi tilbyder rigtig mange forskellige muligheder for behandling af gulve, så findes der også mange forskellige priser. Specielt prisen på gulvafhøvling varierer meget af gulvets stand, størrelse (i m2) samt den ønskede behandlingsmetode i sidste ende.

   Vi laver rigtig mange forskellige typer opgaver og laver gulvafhøvling i hele København og Nordsjælland.

   For at få vejledning til den rette løsning, samt et uforpligtende tilbud, kan du ringe direkte på 71 99 44 21.

   Før / efter
   førefter

   Har vi fanget din interesse?

   Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi som gulvmontør kan stå til rådighed for dig, skal du ikke tøve med at henvende dig.

   Udfyld formularen

   Vi vender tilbage indenfor 24 timer.