Send besked

★★★★★

4.6 stjerner på Trustpilot

Trægulve

Der findes mange forskellige måder og metoder til behandling af dine gulve. Derfor kan det også være svært at finde frem til lige netop den fremgangsmetode du skal bruge.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid hurtigst muligt.

Fremragende

★★★★★

Baseret på +123 anmeldelser

★★★★★

Kæmpe anbefaling

Vi har fået det flotteste sildebensgulv. De kunne starte hurtigt, mega god…

Sofie

★★★★★

Stor anbefaling herfra

Jeg vil gerne anbefale Gulvmontørerne. Fik flot nyt sildebensparket på mindre…

Boris

★★★★★

Jeg kan varmt anbefale firmaet

Jeg kan varmt anbefale firmaet.
Firmaet yder et professionelt…

Christopher

★★★★★

Brug dem!

Hurtige og effektive og fantastisk service. Virkelig flot arbejde og til tiden…

Kathrine

En professionel gulvafhøvling og vejledning

Der findes mange forskellige måder og metoder til behandling af dine gulve. Derfor kan det også være svært at finde frem til lige netop den fremgangsmetode du skal bruge.

Det er der heldigvis råd for. Du kan kontakte Gulvmontørerne helt uforpligtende og få råd og vejledning til, hvordan vi kan gøre dine gulve skinnende flotte igen.

Blot ved hjælp af forskellig information fra dig over telefonen, kan vi allerede spore os frem til den mest relevante fremgangsmåde for netop dig.

Referencer

garant gulve

Få et tilbud

Vi svarer altid hurtigst muligt.

Afhøvling af dit gulv er første skridt til at give dit hjem et helt nyt look

Afhøvling af dine gulve er typisk en metode brugt til et enten gammelt og beskadiget gulv eller til gulve med maling- og spartelrester. Altså som det første og lidt grovere skridt på vejen til at lave dine gulve flotte og glatte igen.

Trægulve bliver helt naturligt skadet som tiden går. Der kommer ridser samt hak og mærker. Det kan næsten ikke undgås ved dagligt brug over en lang årrække. Nogle af skaderne kan afhjælpes med god og løbende vedligeholdelse, men nogle gange er det bare ikke tilstrækkeligt.

Lige netop når det kommer til gulvafhøvling er det rigtig vigtigt at opgaven bliver løst på professionel vis. Maskinerne og metoden er generelt meget grovere end ved en gulvafslibning, så derfor er fejltrin også mere alvorligt. Man skal jo gerne undgå et skævt gulv.

Vi sørger altid for at oprette en god og direkte kommunikation med vores kunder, og det er enormt vigtigt for os at forventningsafstemme opgaven med kunden. På den måde bliver du ikke overrasket negativt omkring resultatet, og vi kan samtidig finde den helt rigtige løsning og pris til netop dit gulv.

Pris på Gulvafhøvling i København

I og med at vi tilbyder rigtig mange forskellige muligheder for behandling af gulve, så findes der også mange forskellige priser. Specielt prisen på gulvafhøvling varierer meget af gulvets stand, størrelse (i m2) samt den ønskede behandlingsmetode i sidste ende.

Vi laver rigtig mange forskellige typer opgaver og laver gulvafhøvling i hele København og Nordsjælland.

For at få vejledning til den rette løsning, samt et uforpligtende tilbud, kan du ringe direkte på 71 99 44 21.

Før / efter

førefter