Send besked

Linoleumsgulv

Står du og mangler nyt gulv til dig eller din virksomhed? – Så er du landet det helt rette sted. Hos Godt-Gulv har vi med 20 års erfaring opbygget et mellemstort gulvfirma der opfylder dine ønsker til det perfekte gulv og gulvlægning.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  Referencer
  garant gulve

  Et team af eksperter i montering

  Hos Godt-Gulv tilbyder vi blandt andet følgende gulvtyper samt ydelser:

  Linoleumsgulvet er et godt og praktisk valg

  Hos Godt-Gulv lægger vi i høj grad vægt på gode materialer og godt håndværk. Dette opnår du ved at handle hos os, hvor du blandt andet kan få vores linoleumsgulv til en ualmindelig pris. 

  Linoleumsgulv er et vinyl-lignende gulv, dog med særdeles nemmere rengøringsmuligheder. Linoleumsgulv består af organiske materialer herunder linoleumscement og iltet linolie for at opnå dens ønskede egenskab. Linoleum bruges i tørre rum i for eksempel sygehuse, skoler, biblioteker, boliger osv.

  Godt-Gulvs linoleumsgulv er lavet af slidstærkt og rengøringsvenligt materiale, så du på bedste vis opnår den nemmeste hverdag, helt uden bekymringer.

  Hvis der opstår pletter på linoleumsgulv, fjernes dette nemt og hurtigt med en fugtig klud, og du kan fortsætte din travle hverdag igen. En af de mange fordele ved linoleumsgulve er, at den tilpasser sig stuetemperaturen i rummet og dermed opnår du et varmere gulvmiljø til daglig – dette vil du blive ekstra glad for i de kolde perioder i Danmark.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Linoleum giver mange valgmuligheder

   Hos Godt-Gulv tilbyder vi linoleumsgulv i mange vidunderlige farver, så vi bedst muligt kan ramme dine ønsker til det perfekte gulvvalg.

   Linoleumsgulv fås bl.a. i et lækkert trælook, som giver et stilrent og minimalistisk udseende til dit køkken, badeværelse, spisestue, kantine, butik eller noget helt andet. Vores gulvfirma har udført mange store projekter rundt i landet til både privat og erhvervsmæssigt brug.


   Herunder Skejby Sygehus, Kolding Bibliotek, Nørre Boulevard Skole Holstebro og mange flere – Det har været en kæmpe succes, med høj tilfredsstillelse.

   Priser på linoleumsgulv

   Vi vil gerne fastholde vores succesfulde projekter og tilfredse kunder, ved at give dig den bedste pris på linoleumsgulv. For at vi kan give dig dit perfekte gulv, afhænger prisen af gulvtypevalget samt farve og mulighed for belægning. Godt-Gulvs priser afspejler naturligvis den gode kvalitet og professionelle bemanding og herved giver vi dig de laveste priser på markedet.

   Så står du og mangler gulv til din bolig, virksomhed eller noget helt tredje, så ring til os allerede i dag og vi kan aftale en uforpligtende pris skræddersyet til dig og dine omgivelser – vi vil være din primære gulvmontør.

   Ring og hør mere på telefon 71 99 44 21 eller skriv en e-mail til kontakt@gulvmontorerne.dk og vi svarer dig hurtigst muligt med henblik på et godt samarbejde.

   Før / efter

   førefter

   Har vi fanget din interesse?

   Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi som gulvmontør kan stå til rådighed for dig, skal du ikke tøve med at henvende dig.

   Udfyld formularen

   Vi vender tilbage indenfor 24 timer.