Send besked

★★★★★

4.6 stjerner på Trustpilot

Køkkengulve

Har du brug for professionel hjælp til udvælgelse af køkkengulv og hjælp til gulvlægning af et nyt, praktisk køkkengulv med høj slidstyrke, så står vi klar til at hjælpe dig.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid hurtigst muligt.

Fremragende

★★★★★

Baseret på +123 anmeldelser

★★★★★

Kæmpe anbefaling

Vi har fået det flotteste sildebensgulv. De kunne starte hurtigt, mega god…

Sofie

★★★★★

Stor anbefaling herfra

Jeg vil gerne anbefale Gulvmontørerne. Fik flot nyt sildebensparket på mindre…

Boris

★★★★★

Jeg kan varmt anbefale firmaet

Jeg kan varmt anbefale firmaet.
Firmaet yder et professionelt…

Christopher

★★★★★

Brug dem!

Hurtige og effektive og fantastisk service. Virkelig flot arbejde og til tiden…

Christopher

Find det rette køkkengulv

Hos Godt-Gulv er vi et team, som er eksperter i montering af gulve,
og vi står altid klar til at guide dig gennem dine tanker og forventninger i processen.
Hos os har vi mere end 20 års erfaring i at udføre gulvopgaver for både private- og erhvervskunder.

Referencer

garant gulve

Få et tilbud

Vi svarer altid hurtigst muligt.

Vælg det perfekte køkkengulv til dine behov

Der findes mange forskellige slags gulve, som kan skabe et godt fundament i et køkken. Langt de fleste indendørsgulve kan som regel bruges, som gulv i et køkken.

Vi kan levere og montere køkkengulve i forskellige materialer, som blandt andet linoleums-køkkengulv, som er lavet af naturmaterialer, nemt at gøre rent og meget slidstærkt.
Ud over vores linoleumskøkkengulve, så kan vi også tilbyde vinyl køkkengulve, som er syntetiske materialer fremstillet miljøvenligt.

Vores vinylgulve har en blød og behagelig overflade at gå på, og på samme tid har det en høj slidstyrke.

Praktisk gulv til køkken

Når du skal have nyt køkkengulv er der nogen overvejelser man bør gøre sig. Gulvbelægning i køkkenet bliver typisk udsat for mere end gulvbelægningen i boligens øvrige rum. For det første bruger mange mennesker meget tid i køkkenet, hvilket skaber mere slid. Derudover bliver køkkengulv udsat for både vand, mad, fedt og andet snavs.

Derfor giver det mening at have disse pointer med i sine overvejelser omkring gulvbelægning til køkken. Det kan give god mening at vælge et slidstærkt og modstandsdygtigt køkkengulv, der kan modstå alle de ting det vil blive udsat for. 

Man kan sagtens få lagt et køkkengulv af træ, men der er ret stor forskel på, hvor sarte forskellige træsorter er. De fleste trægulve vil kræve overfladebehandling når de bruges som køkkengulv, så de ikke suger væsker til sig og bliver plettede med tiden. 

Køkkengulv i træ vil uanset hvad, kræve hyppigere vedligeholdelse og efterbehandling. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med, hvis du får brug for det.

Køkkengulv i vinyl eller linoleum

Som en ideel gulvbelægning til køkken foreslår vi linoleum eller vinyl. Disse gulvtyper er ekstremt holdbare og modstandsdygtige og er ligeledes vandafvisende. Overfladen gør også disse gulvtyper nemme at holde og gøre rene. Derfor er de perfekte til køkkengulvet. 

Men et valg af linoleum eller vinyl til køkkengulvet, betyder faktisk ikke nødvendigvis et fravalg af trægulv. Man kan nemlig få linoleum og vinyl i et bredt udvalg af mønstre, farver og ”materialer”. Du kan for eksempel få vinylfliser eller vinyl med trælook. Du får altså alle fordelene ved linoleum og vinyl og det stilede, eksklusive look af fliser eller træ.

Hos Godt-Gulv bruger vi udelukkende materialer af højeste kvalitet. Vi arbejder med vinylgulve der er fremstillet miljøvenligt og linoleumsgulve som er lavet af naturmaterialer. Hvis du vil have faglig og professionel sparring om valg af gulvbelægning i dit køkken, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at guide dig i de forskellige typer af køkkengulve.

Køkkengulvet har mange funktioner

Det er vigtigt at have med i overvejelserne, hvor meget man står i køkkenet, da det kan være hårdt for ens knæ og ryg at stå på et hårdt gulv. Her vil det være en smule mere skånsomt for knæ og ryg at vælge eksempelvis vinyl, som er et gulv der er lidt blødere og lidt mere elastisk. Udover de to materialevalg af køkkengulve nævnt ovenfor, så tilbyder vi også køkkengulve i andre materialer. Vi har et bredt udvalg af gulve til dit nye køkken.

Som gulvmontører tilbyder vi bl.a. hjælp til følgende gulvtyper/ydelser

Godt-Gulv til køkkenet

Vi har et team af bestående af 8 professionelle gulvmontører, som har mere end 20 års erfaring.
Gennem den erfaring har vi arbejdet os frem til mange kompetencer, som gør, at vi kan levere gulvmontering af høj kvalitet. Vi tilbyder en fordelagtigt og konkurrence dygtig lav pris. Prisen afhænger naturligvis efter hvilken gulvtype, der vælges til køkkenet.

For os er vi ikke tilfredse, hvis ikke kunden er helt tilfreds. Det betyder at gode materialer og godt håndværk er to af de ting, som vi vægter rigtig højt i vores arbejde. Den vision har vi ført fra, da virksomheden startede og så helt frem til nu, hvor man kan se det i vores arbejde.

Vi står klar til at hjælpe dig med valg af køkkengulv.
Vi lytter til dine behov og krav, hvorefter vi vil byde ind med vores ekspertise og erfaring. På den måde finder vi frem til den bedste løsning for dig og dit køkken.

Hvis du vil høre mere, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 44 21 eller skriv til e-mail: kontakt@gulvmontorerne.dk, for en samtale om den rigtige løsning for dig, vejledning eller et uforpligtende tilbud