Send besked

★★★★★

4.6 stjerner på Trustpilot

Gulvslibning

Overvejer du at udskifte dit gamle gulv eller få gulvet slebet – enten i boligen eller på arbejdspladsen? I stedet for at kaste dig ud i gør-det-selv-projektet gulvafslibning, har vi hos Godt-Gulv den nødvendige viden og erfaring med afslibning af gulve.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid hurtigst muligt.

Fremragende

★★★★★

Baseret på +123 anmeldelser

★★★★★

Kæmpe anbefaling

Vi har fået det flotteste sildebensgulv. De kunne starte hurtigt, mega god…

Sofie

★★★★★

Stor anbefaling herfra

Jeg vil gerne anbefale Gulvmontørerne. Fik flot nyt sildebensparket på mindre…

Boris

★★★★★

Jeg kan varmt anbefale firmaet

Jeg kan varmt anbefale firmaet.
Firmaet yder et professionelt…

Christopher

★★★★★

Brug dem!

Hurtige og effektive og fantastisk service. Virkelig flot arbejde og til tiden…

Kathrine

Professionel afslibning af gulve
- giver nyt liv til hjemmet

Som gulvlæggere tilbyder vi gulvafslibning og behandling hos både private og erhvervskunder.

Vi laver gulvafslibning på Amager, men laver også gulvservice og gulvafslibning i Frederiksberg, Valby, København og hos mange andre kunder rundt i Nordsjælland og hovedstadsområdet.

Afslibning af gulvene kan give boligen et helt ny friskt og eksklusivt udtryk.

Er du interesseret i at få foretaget en afslibning af dit gulv, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os i dag! 

Ring til os via telefon +45 71 99 44 21, eller skriv til os på mail kontakt@godtgulv.dk eller via kontaktformularen her på siden, og så leverer vi dig et helt gratis og 100% uforpligtende tilbud på gulvslibning hurtigst muligt.

Referencer

garant gulve

Få et tilbud

Vi svarer altid hurtigst muligt.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

I de fleste tilfælde er gulvafslibning rigeligt for dit gulv. Med gulvafslibning fjernes de ridser og andre misfarvninger som sidder i gulvets overflade. Vores gulvafslibning gøres med slibepapir, og er derfor mere skånsom for jeres trægulv end afhøvling. Ved gulvafslibning af dit trægulv undgår du støv i boligen eller på arbejdspladsen, da vores gulvslibere er med støvsugere.

Hvis der er tale om meget gamle trægulve med større skader og ujævnheder i gulvet, eller der sidder spartelmasse og malingrester på gulvet, er gulvafhøvling nødvendigt.

Dette kan vi dog sagtens også hjælpe dig med. Har du lyst til at vide mere om emnet, kan du med fordel besøge vores underside omkring gulvafhøvling

Vores priser på gulvafslibning samt priser på gulvslibning og lakering

Man kan godt få billig gulvslibning – det behøver ikke koste en formue 

Vores mindstepris på gulvafslibning i København og omegn er:
 – 2.400 kr. for 0-15 m2
 – 3.040 kr. for 16-30 m2 

Hvis der også ønskes behandling efter gulvafslibning, afhænger det af hvilken behandling der ønskes.
Vores priser på gulvafslibning og behandling med 3 x hvid mat lak er 4.495 kr. inkl. moms for 30 m2 og to dørtrin.

Hvis vi skal komme med et helt uforpligtende og gratis tilbud på gulvafslibning til din bolig, så kontakt os endelig. 
Så snart vi ved lidt mere om din boligs arealer og udformning, kan vi give en mere præcis pris på gulvafslibning.

Professionel gulvslibning

Når du accepterer et tilbud fra os, så kan du være helt sikker på at du ender med et resultat, du er helt tilfreds med. Alle vores gulvlæggere er nemlig uddannede, og arbejder med udgangspunkt i mange års erfaring inden for slibning af gulv, og der findes derfor ikke en situation, der er ukendt for dem.

Dette gør også selve arbejdsprocessen nemmere, i det vores gulvlæggere kan tilgå arbejdet med en ekstra grad af systematik, effektivitet og kvalitet. Vores arbejde er struktureret, og det gør at du altid ender med den bedste løsning.

Bare fordi vores erfaring er stor og ekstensiv, vil vi nødigt fremstå som et firma, der ikke følger med i tiderne. For at du skal få den bedste oplevelse, er det derfor ikke nok for os, blot at være uddannede og erfarne.

For at sikre at vores arbejdsmetoder ikke bliver forældede, sørger vi for løbende at tage efteruddannelser, der hjælper os med altid at være opdaterede på de allernyeste arbejdsteknikker, materialer og metoder.

Gulvafslibning og behandling af trafikerede gulve

Trægulve har naturligvis ikke godt af at blive slebet for tit, da gulvet bliver tyndere og tyndere for hver gulvafslibning. Men det er vigtigt at få gulvet ordnet, inden gulvlakken er slidt af. Derfor anbefaler vi en overfladebehandling af olie, lak eller sæbe med det samme efter en gulvafslibning. 

Med en overfladebehandling beskytter du gulvet, og gør det nemmere at vedligeholde i fremtiden.

En overfladebehandling med sæbe efter gulvafslibningen, giver sæbe behandlingen en flot og naturlig overflade. Overfladebehandling med sæbe er ikke så solidt som olie eller lak, og gulvet skal derfor vaskes oftere.
Med olie som overfladebehandling efter gulvafslibning, får du et flot, naturligt, stærkt og modstandsdygtigt gulv, som er forholdsvis nemt at vedligeholde.

Ved lakering af gulve efter gulvafslibning får du et gulv, med en smuk og stærk overflade, som er nemt at vedligeholde. De steder, hvor gulvet bliver mest slidt, anbefaler vi en overfladebehandling med lak, som gulvet smørers ind i 3 gange.

Det er ikke alle behandlinger, der passer til dit gulv efter gulvafslibning. Det kommer an på, hvilket udseende du ønsker efter behandlingen, og hvilken træsort dit gulv er lavet af. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os, og lader os hjælpe dig med at finde den rette løsning.