Send besked

Sildebensgulve

Hvis du vil have et klassisk og stilfuldt gulv, der løfter niveauet af ethvert rum, så overvej sildebensgulv. Hos Godt-Gulv har vi over 20 års erfaring med belægning af sildebensgulv.
Så hvis du eller din virksomhed skal have nyt gulv, er du landet det helt rette sted. Lad os stå for at lægge dit nye sildebensgulv – du vil ikke fortryde det.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  Referencer
  garant gulve

  Et team af eksperter i montering

  Sildebensgulv er en af de mere krævende gulvtyper at lægge. Sildebensgulv er krævende at lægge på grund af selve sildebensmønsteret. Det kræver teknisk snilde at lægge det helt perfekt, så det er symmetrisk og ensartet. Når man lægger sildebensgulv, er det også altafgørende, at gulvet ligges plant. Det kræver et afrettet underlag, da enhver lille variation i gulvet, vil blive meget tydelig i sildebensmønsteret.

  Desuden er det vigtigt at sørge for at der ikke er nogen mellemrum mellem de enkelte brædder i sildebensgulvet. Men fortvivl ej, hvis du overvejer at få lagt et sildebensgulv. Vi er nemlig eksperter i montering af netop denne gulvtype, og vi leverer altid et perfekt resultat.

  ★★★★★
  Vi har fået det flotteste sildebensgulv. De kunne starte hurtigt, mega god service og endda til en rigtig skarp pris. Kan virkelig anbefales! Alt i alt, et godt & flot stykke arbejde vi har modtaget på projektet.
  trustpilot stjerne
  Sofie
  via Trustpilot
  ★★★★★
  Jeg vil gerne anbefale Gulvmontørerne. Fik flot nyt sildebensparket på mindre end en uge. God kommunikation og gode håndværkere. Har været en god oplevelse og proces hele vejen igennem.
  trustpilot stjerne
  Boris
  via Trustpilot
  ★★★★★
  Jeg kan varmt anbefale firmaet. Firmaet yder et professionelt stykke arbejde og med et smil. God rådgivning, flotte sildeben og pæn efterbehandling af gulve og oprydning. Tak 🙂
  trustpilot stjerne
  Christopher
  via Trustpilot

  Sildebensparket

  Ønsker du et stilfuldt, tidløst og eksklusivt gulv? Så går du aldrig galt i byen med sildebensgulv.

  Sildebensparket har sit navn efter det klassiske sildebensmønster som det lægges i. Det kan fås i mange forskellige træsorter, sorteringer, størrelser og overfladebehandlinger. Sildebensparket er ideelt til store leverum, hvor sildebenet med dens naturlige åretegninger, skaber liv og spil i rummet. 

  Derudover bidrager det til et varmt og unikt look i dit hjem. Sildebensgulv er garant for elegance og tidsløst design, og vil med sikkerhed give ethvert hjem en eksklusiv og smuk udstråling.

  Sildeben kan kombineres på mange forskellige måder, hvilket gør dette gulv helt unikt. Vi forhandler alle former for sildeben, herunder: massiv, laminat og lamel.

  Kontakt os gerne hvis du ønsker hjælp. Vi rådgiver dig igennem hele processen, så du er sikret et godt resultat og et drømmegulv, som passer perfekt til dit hjem.

  sildebensgulv

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Forskellige typer af Sildebensgulve

   Få et smukt sildebensgulv

   Der findes mange forskellige varianter og typer af sildebensgulve. Det unikke og smukke mønster er med til at skabe en helt særlig stemning og et eksklusivt udseende i dit hjem.

   Sildeben i massivt træ
   Dette fås i mange træsorter, hvor den mest brugte er eg. Gulvet blive leveret i små stave som varierer i tykkelse, bredde og længde. Massiv eg giver en naturlig dynamik i rummet.
   Sildeben i laminat
   Laminat er et billigere alternativ og produceres i vellignende træ. Laminat er et slidstærkt materiale som er nemt at vedligeholde.
   Sildeben i lamelparket

   Er opbygget i 2 lag, hvoraf det øverste lag er et slidlag- Dette vil skabe et formstabilt gulv og sikre en slidstærk overflade, som er med til at øge gulvets levetid.

   Før/Efter

   Sildebensparket gulvsildebensgulv

   Hvad koster det at få lagt sildebensparket?

   Valg af materiale

   Når du skal have lagt nyt sildebensgulv, ligger start-prisen hos Godt-gulv.dk på 500 kr. pr kvm ex moms inkl. montering. Til sildebensgulv arbejder man med splintfrit træ uden knaster, for at give et mere roligt udtryk og for ikke at forstyrre det visuelle i mønsteret. Det betyder dog også, at man ikke bruger træ fra den billige hylde, når man lægger sildebensgulv.

   En endelig pris på sildebensparket er dog svær at fastlægge præcis uden først at vide noget om dit projekt. Prisen varierer en del alt efter et flertal af faktorer, som for eksempel:

   Valg af type gulv

   Om du vælger et sildebensparket i massivt træ, eller et sildebensgulv klikgulv, kommer det til at have en betydning for den endelige pris på lægning af sildebensparket.

   Valget af materiale til dit nye gulv kan også godt have en større betydning for hvor meget dit projekt kommer til at koste. Prisen kommer eksempelvis til at se anderledes ud, alt efter om du vil have et sildebensparket i eg eller måske et sildebensparket i ask.
   Opgavens omfang
   Opgavens størrelse kommer selvfølgelig også til at have indflydelse på hvor meget dit projekt kommer til at koste. Skal du fx have lagt nyt gulv i hele boligen, kommer prisen til at se noget anderledes ud end hvis du eksempelvis blot skal have lagt nyt gulv i soveværelset. Følg med på vores sociale medier, hvor du kan se vores nuværende og igangværende projekter.

   Behandling af sildebensgulv

   Hvis dine sildebensgulve er blevet trætte i udtrykket, så lad os stå for at give dem nyt liv. Hos Godt-Gulv er vi eksperter i gulvbehandling og udfører både afslibninger, afhøvlinger og overfladebehandling af sildebensgulv.

   Behandling af sildebensgulve er ikke altid ligetil. Man har nemlig det flotte sildebensmønster at tage højde for, og det vil man selvfølgelig gerne bevare. Derfor skal man vide hvad man laver, så man ikke sliber for meget af brædderne.

   Hvis dine sildebensgulve trænger til en opfriskning, kan du eventuelt få dem olieret eller lakeret. Der er mange forskellige muligheder med overfladebehandling, og du kan enten få en mat finish eller noget med mere glans og spil i. Kontakt os i dag, for at høre mere om, hvordan vi kan friske dit sildebensgulv op.

   Reparation af sildebensgulve

   Reparation af sildebensgulve kan være en yderst kompliceret proces. Specielt i et rum med flere vinkler og kanter, hvor gulvet kræver mange tilpasninger. Dertil skal det nye sildebensgulv under gulvreparationen tilpasses det nuværende gulv i farve, materiale og behandling. 

   Udfyld formularen her på siden og giv os en kort beskrivelse af din reparation. 

   Har vi fanget din interesse?

   Hvis du ønsker at høre mere om sildebensgulve, eller hvordan vi som gulvmontør hjælpe dig, skal du ikke tøve med at henvende dig. Med vores ekspertise og erfaring, er vi altid klar på at rådgive og vejlede dig med hensyn til ethvert spørgsmål du måtte have. Uanset om det måtte handle om gulvtyper, materialevalg, montering eller noget helt fjerde.

   Vi står til rådighed og klar til at hjælpe dig via telefon, mail kontakt@godtgulv.dk eller ved brug af vores kontaktformular her på siden.

   Kontakt os i dag, og modtag et fuldstændigt gratis og 100% uforpligtende tilbud på dit næste gulvprojekt i dag!

   Udfyld formularen

   Vi vender tilbage indenfor 24 timer.