Send besked

Plankegulve

Går du og tænker på at få lavet nyt plankegulv - enten derhjemme eller for din virksomhed? Hos Godt-gulv arbejder vi med baggrund i mange års erfaring og høj faglighed, så du ikke behøver at kæmpe med et hjemmeprojekt, der kan virke uoverskueligt.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  Referencer
  garant gulve

  Professionel lægning af plankegulv - genopfrisk dit hjem med et nyt gulv

  Hos Godt-gulv.dk tilbyder vi vores services til både private og erhvervskunder.

  Vi tilbyder lægning af nyt plankegulv i København, Frederiksberg, Valby og resten af Storkøbenhavn. Vi har også mange kunder længere nord på, hvor vi lægger nyt plankegulv i Nordsjælland.

  Kunne et nyt plankegulv lyde som noget for din bolig eller din virksomhed, så står vi altid til rådighed for at hjælpe dig!

  Kontakt os i dag på telefon +45 71 99 44 21, skriv en mail til kontakt@godtgulv.dk eller udfyld sidens kontaktform, så vender tilbage til dig med et helt gratis og fuldstændigt uforpligtende tilbud på dit nye plankegulv.

  ★★★★★
  Vi har fået det flotteste sildebensgulv. De kunne starte hurtigt, mega god service og endda til en rigtig skarp pris. Kan virkelig anbefales! Alt i alt, et godt & flot stykke arbejde vi har modtaget på projektet.
  trustpilot stjerne
  Sofie
  via Trustpilot
  ★★★★★
  Jeg vil gerne anbefale Gulvmontørerne. Fik flot nyt sildebensparket på mindre end en uge. God kommunikation og gode håndværkere. Har været en god oplevelse og proces hele vejen igennem.
  trustpilot stjerne
  Boris
  via Trustpilot
  ★★★★★
  Jeg kan varmt anbefale firmaet. Firmaet yder et professionelt stykke arbejde og med et smil. God rådgivning, flotte sildeben og pæn efterbehandling af gulve og oprydning. Tak 🙂
  trustpilot stjerne
  Christopher
  via Trustpilot

  Hvad koster et nyt plankegulv?

  Når man skal have lavet nyt gulv, er prisen altid vanskelig at fastsætte før gulvlæggeren ved en smule om dit projekt. Et billigt plankegulv er bestemt muligt at få, men et nyt plankegulvs priser afhænger af en del forskellige ting. Her er de to største faktorer:
  Valg af materiale:
  Et plankegulv laves typisk af træ, men træsorten kan have en markant betydning på den endelige pris. Skal du have lavet et bredt plankegulv af eg, plankegulv fyr eller et massivt ask plankegulv, vil det have indflydelse på hvad dit nye gulv kommer til at koste.
  Opgavens omfang:
  Den endelige pris afhænger selvfølgelig også af om du vil have lagt nyt gulv i soveværelset, hele huset eller større virksomhedslokaler. Stort eller småt, privat eller erhverv, er størrelsen dog ingen forhindring for os, og vi tager alle slags opgaver
  Alle husstande og lokaler er forskellige. Vi tager dog hellere end gerne ud og vurderer din situation helt gratis, hvor vi giver dig et 100% uforpligtende tilbud på nyt plankegulv.

  Professionel lægning af plankegulv

  Når du indgår et samarbejde med os, så behøver du ikke at tvivle på at du ender med et resultat, du kan være stolt af. Vi sørger nemlig ikke blot for at alle vores gulvlæggere er uddannede, men også at de udfører deres arbejde med basis i en lang og ekstensiv erfaring inden for lægning af plankegulv. Der er derfor ingen gulvsituation, der er ukendt for dem.

  Vores gulvlæggere kan derfor trække fra både deres erfaring og uddannelse, når de lægger dit gulv. Dette gør arbejdsprocessen nemmere, hurtigere og bedre. Vores gulvlæggere er strukturerede i deres arbejdstilgang, og vi er derfor det sikre valg inden for lægning af dit nye gulv.

  Vores gulvlæggere har mange års erfaring, men det betyder dog ikke at vores arbejdsteknikker er forældet overhovedet. Som håndværker, er det vigtigt altid at holde sig opdateret inden for sin branche, og af denne grund efteruddanner vi alle vores gulvlæggere, så de altid er med på moden med de nyeste arbejdstilgange, materialer og produkter.

   

  Har vi fanget din interesse?

  Kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Tag kontakt til os i dag, og så snakker vi om dine visioner, og hvordan de kan føres ud i livet.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.