Send besked

★★★★★

4.6 stjerner på Trustpilot

Plankegulve

Går du og tænker på at få lavet nyt plankegulv - enten derhjemme eller for din virksomhed? Hos Godt-gulv arbejder vi med baggrund i mange års erfaring og høj faglighed, så du ikke behøver at kæmpe med et hjemmeprojekt, der kan virke uoverskueligt.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid hurtigst muligt.

Fremragende

★★★★★

Baseret på +123 anmeldelser

★★★★★

Kæmpe anbefaling

Vi har fået det flotteste sildebensgulv. De kunne starte hurtigt, mega god…

Sofie

★★★★★

Stor anbefaling herfra

Jeg vil gerne anbefale Gulvmontørerne. Fik flot nyt sildebensparket på mindre…

Boris

★★★★★

Jeg kan varmt anbefale firmaet

Jeg kan varmt anbefale firmaet.
Firmaet yder et professionelt…

Christopher

★★★★★

Brug dem!

Hurtige og effektive og fantastisk service. Virkelig flot arbejde og til tiden…

Kathrine

Professionel lægning af plankegulv - genopfrisk dit hjem med et nyt gulv

Hos Godt-gulv.dk tilbyder vi vores services til både private og erhvervskunder.

Vi tilbyder lægning af nyt plankegulv i København, Frederiksberg, Valby og resten af Storkøbenhavn. Vi har også mange kunder længere nord på, hvor vi lægger nyt plankegulv i Nordsjælland.

Kunne et nyt plankegulv lyde som noget for din bolig eller din virksomhed, så står vi altid til rådighed for at hjælpe dig!

Kontakt os i dag på telefon +45 71 99 44 21, skriv en mail til kontakt@godtgulv.dk eller udfyld sidens kontaktform, så vender tilbage til dig med et helt gratis og fuldstændigt uforpligtende tilbud på dit nye plankegulv.

Referencer

garant gulve

Få et tilbud

Vi svarer altid hurtigst muligt.

Hvad koster et nyt plankegulv?

Når man skal have lavet nyt gulv, er prisen altid vanskelig at fastsætte før gulvlæggeren ved en smule om dit projekt. Et billigt plankegulv er bestemt muligt at få, men et nyt plankegulvs priser afhænger af en del forskellige ting. Her er de to største faktorer:

Valg af materiale:

Et plankegulv laves typisk af træ, men træsorten kan have en markant betydning på den endelige pris. Skal du have lavet et bredt plankegulv af eg, plankegulv fyr eller et massivt ask plankegulv, vil det have indflydelse på hvad dit nye gulv kommer til at koste.

Opgavens omfang:

Den endelige pris afhænger selvfølgelig også af om du vil have lagt nyt gulv i soveværelset, hele huset eller større virksomhedslokaler. Stort eller småt, privat eller erhverv, er størrelsen dog ingen forhindring for os, og vi tager alle slags opgaver

Alle husstande og lokaler er forskellige. Vi tager dog hellere end gerne ud og vurderer din situation helt gratis, hvor vi giver dig et 100% uforpligtende tilbud på nyt plankegulv.

Professionel lægning af plankegulv

Når du indgår et samarbejde med os, så behøver du ikke at tvivle på at du ender med et resultat, du kan være stolt af. Vi sørger nemlig ikke blot for at alle vores gulvlæggere er uddannede, men også at de udfører deres arbejde med basis i en lang og ekstensiv erfaring inden for lægning af plankegulv. Der er derfor ingen gulvsituation, der er ukendt for dem.

Vores gulvlæggere kan derfor trække fra både deres erfaring og uddannelse, når de lægger dit gulv. Dette gør arbejdsprocessen nemmere, hurtigere og bedre. Vores gulvlæggere er strukturerede i deres arbejdstilgang, og vi er derfor det sikre valg inden for lægning af dit nye gulv.

Vores gulvlæggere har mange års erfaring, men det betyder dog ikke at vores arbejdsteknikker er forældet overhovedet. Som håndværker, er det vigtigt altid at holde sig opdateret inden for sin branche, og af denne grund efteruddanner vi alle vores gulvlæggere, så de altid er med på moden med de nyeste arbejdstilgange, materialer og produkter.

Plankegulv er en anden lækker og eksklusiv type af trægulv. De brede, massive planker kommer i alverdens forskellige, lækre træsorter, som for eksempel ask, eg, fyr eller endda bambus. Vi arbejder udelukkende med de bedste materialer af den højeste kvalitet. Det garanterer dig et holdbart og ikke mindst flot trægulv i mange år frem.

En fordel ved trægulve er, at de kommer i et alsidigt udvalg af træsorter og samtidig bidrager et trægulv med et varmt og hjemligt udtryk i din bolig. Helt generelt går man sjældent galt i byen med trægulv, fordi det er så tidløst og klassisk.

Der findes ligeledes masser af muligheder for at behandle og efterbehandle trægulve, så du kan tilpasse udseendet og få et helt unikt look. Hos Godt Gulv er vi ikke bare eksperter i at lægge trægulv, vi er også eksperter i at behandle det. Uanset om dine trægulve skal afslibes eller olieres, står vi klar til at hjælpe.