Send besked

Gulvlægger Nordsjælland

trustpilot anmeldelse

Drømmer du om et helt nyt lækkert gulv? Det kunne være et sildebensmønster du har drømt om i eg, eller har du bare planer om en gulvslibning, eller mangler du bare rådgivning i Nordsjælland?

Hos Godt-Gulv kan du forvente optimale gulvløsninger fra et gulvfirma i Nordsjælland, der går op i dine behov

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  Referencer
  garant gulve

  Skal du bruge en god gulvlægger i Nordsjælland?

  Lægning af gulve kræver et grundigt håndværk, så derfor bør du også vælge et gulvfirma med den nødvendige erfaring og grundighed. Vi har mange års erfaring, både med huse/lejligheder i Nordsjælland og Lejligheder i København. 

  I vores tid i faget har vi opbygget tillid og en god relation til vores kunder. Det er disse relationer samt kærlighed til faget og respekt for materialerne, der gør os i stand til at varetage netop dine ønsker og behov. 

  Tilfredshed hos nuværende kunder vil altid være afgørende, fordi det hjælper os til at finde frem til de næste projekter og endnu flere glade kunder.

  Hvad koster en gulvlægger i Nordjsælland?

  Vi hos Godt-Gulv har mere end 20 års erfaring med gulvbælgning i Nordsjælland. Igennem vores mange år i faget, har vi opbygget relationer og kontakter, der sætter os i stand til at presse materiale priserne helt ned i bund.

  Men hvad betyder det for dig som kunde hos os?

  Det betyder selvfølgelig at vi kan tilbyde dig, faste lave priser, på alle vores gulvlægning eller gulvbelægnings ydelser i Nordsjælland. Ud over det er vi blandt de billigste gulvfirmaer i Nordsjælland. Vi kan tilbyde en professionel og service orienteret fastpris.

  Selve prisen på gulvbælgningen/ gulvbelægning, afhænger naturligvis af arealet, ønsker til materialer og efterbehandling. Vi tilbyder bl.a. at lægge trægulv, laminatgulv og flere andre gulvtyper, hvis du skal have lagt nyt gulv.

  Går du med et ekstra stort gulvprojekt i maven, så tøv endelige ikke med at kontakte os for at høre nærmere om en specifik pris. Vi udarbejder altid et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris pr. kvadratmeter.

  Kompetencer og professionel erfaring

  Vores mål og drøm er at være vores kunders fortrukne firma i branchen. For at det kan lade sig gøre, kræver det en kombination af grundige kompetencer og professionel erfaring. Det er sådan vi kan positionere os bedre på markedet og i sidste ende lade det komme vores kunder til gode. 

  Som gulvmontør kommer erfaringer og arbejdsgange som et resultat af ens direkte samarbejde med kunderne. Det er derfor vi med 20 års erfaring og fagudlærte gulvmontører, stolt kan sige at vi er rustede til at løse alle opgaver, selv de store og komplicerede. 

  Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, eller frit drøfte dine ideer med vores mænd, skulle de være ude på opgave hos dig. Vi sørger nemlig altid for den bedst mulige dialog og vejledning, løbende og efter din gulvbelægning er blevet udført. 

  Uanset materiale eller type gulvlægning du søger, så kan vores gulvmontør og gulvlægger hjælpe med råd og vejledning til opgavens udformning. Grundet vores erfaring har vi mange tidligere succesfulde projekter at trække på og inspirere fra.
  Gulvbelægning handler mest af alt om at kende sine materialer og gøre et grundigt stykke arbejde efter kundens behov.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Gulvmontører med alsidige kompetencer og høj fleksibilitet

   Vi arbejder som et mellemstort gulvfirma med stort fokus på alsidighed og fleksibilitet. Derfor kan vi også hurtigt tilpasse nye akutte opgaver ind i kalenderen.

   Det vigtigste er at du tager den første kontakt.
   Så kan vi sammen begynde at sætte nogle ord på dine behov, tanker og drømme.

   Vi kommer naturligvis med et gratis uforpligtende tilbud på alle henvendelser og opgaver
   – store som små.

   Lyder det interessant?

   Følg med på Facebook

   Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

   Har vi fanget din interesse?

   Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi som gulvmontør kan stå til rådighed for dig, skal du ikke tøve med at henvende dig. Uanset hvilken form for gulvbelægning opgaven handler om, så har vi en professionel løsning, som passer til dine behov.

   Udfyld formularen

   Vi vender tilbage indenfor 24 timer.