Send besked

★★★★★

4.6 stjerner på Trustpilot

Gulvlægger Hvidovre

Er dit trægulv blevet gammelt, slidt og trænger til en kærlig hånd? Måske har du planer om den helt store renovering? Vælg en gulvlægger, der går op i dine behov.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Fremragende

★★★★★

Baseret på +123 anmeldelser

★★★★★

Kæmpe anbefaling

Vi har fået det flotteste sildebensgulv. De kunne starte hurtigt, mega god…

Sofie

★★★★★

Stor anbefaling herfra

Jeg vil gerne anbefale Gulvmontørerne. Fik flot nyt sildebensparket på mindre…

Boris

★★★★★

Jeg kan varmt anbefale firmaet

Jeg kan varmt anbefale firmaet.
Firmaet yder et professionelt…

Christopher

★★★★★

Brug dem!

Hurtige og effektive og fantastisk service. Virkelig flot arbejde og til tiden…

Christopher

Professionel gulvlægning i Hvidovre

Hvis du har brug for en professionel gulvlægger til dit gulvprojekt, er du kommet til det rette gulvfirma. Vi hos Godt-Gulv er dit lokale og foretrukne gulvfirma i Hvidovre. Vi går op i vores håndværk, og udfører altid et grundigt stykke arbejde. Hos Godt-Gulv ønsker vi altid, at du er tilfreds med resultatet. Det er i vores øjne den bedste og nemmeste måde, at opbygge gode og tillidsfulde kunderelationer på. 

Som din professionelle gulvlægger, og med vores mange års erfaring i branchen, kan vi tilbyde dig en bred vifte af ydelser indenfor gulvbehandling og gulvbelægning i Hvidovre. Vi tilbyder gulvservice for private såvel som erhvervskunder. Vores firma er beliggende i Valby, men vi servicerer mange af vores kunder i Hvidovre. Vi dækker derudover resten af Sjælland.

Vi har et mellemstort team af uddannede fagmænd, som alle har stor erfaring med gulvlægning. Grundet vores høje bemanding kan du typisk booke os med kort varsel. Så hvis du har akut brug for en professionel gulvlægger i Hvidovre, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi hos Godt-Gulv står altid klar til at hjælpe dig med din gulvprojekt.

Referencer

garant gulve

Få et tilbud

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Hvad koster en gulvlægger i Hvidovre?

Godt-Gulv har mere end 20 års erfaring med gulvbelægning. På grund af vores mange år i branchen har vi formået at køre vores udgifter helt i bund. Lave udgifter for os, betydere lavere priser for dig. Det betyder at vi kan tilbyde dig nogen af branchens bedste priser på gulvbelægning i Hvidovre. 

Vi har presset priserne i bund, og er blandt de billigste i branchen. Derfor bør vi være din foretrukne partner, når du skal bruge et professionelt gulvfirma i Hvidovre. 

Da vi har en fast timerate, er din endelige pris for gulvbelægning naturligvis afhængende af, hvor stort et areal, du skal have lagt. Derudover har typen af gulv, som skal lægges, også noget at sige for hvor mange timer vi skal bruge. 

Visse gulvtyper kan være mere besværlige at arbejde med og kræver mere teknisk snilde. Uanset hvad, kan vi love dig én ting: du får et veludført og professionelt resultat til en god pris.  

Skal du have udført et større gulvprojekt, så tøv endelige ikke med at kontakte os for at høre nærmere om en specifik pris. Vi udarbejder altid et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris pr. kvadratmeter.

Vi er dit lokale gulvfirma på Amager og tilbyder bland andet

Kontakt dit lokale gulvfirma for et godt tilbud

Kunne du tænke dig at høre nærmere på hvordan vi kan hjælpe dig med dit gulvprojekt, så står vi hos Godt-Gulv til rådighed. Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information om priser og muligheder – eller for at få et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 71 99 44 21 eller skriv til e-mail kontakt@godtgulv.dk. Vi bestræber os efter at svare din henvendelse hurtigst muligt.