Send besked

Gulvlægger Hørsholm

Vi er Godt-Gulv, en dedikeret og passioneret virksomhed specialiseret i gulve. Hvis du overvejer at erstatte dit gamle gulv eller få det slebet ned, er vi her for at hjælpe. Vi lægger altid smukke og holdbare gulve, der opfylder dine specifikke ønsker og behov.
Hos Godt-Gulv stræber vi efter at levere optimale gulvløsninger til vores kunder i Hørsholm og omegn

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  Referencer
  garant gulve

  ★★★★★

  Vi har fået det flotteste sildebensgulv. De kunne starte hurtigt, mega god service og endda til en rigtig skarp pris. Kan virkelig anbefales! Alt i alt, et godt & flot stykke arbejde vi har modtaget på projektet.
  trustpilot stjerne
  Sofie
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil gerne anbefale Gulvmontørerne. Fik flot nyt sildebensparket på mindre end en uge. God kommunikation og gode håndværkere. Har været en god oplevelse og proces hele vejen igennem.
  trustpilot stjerne
  Boris
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale firmaet. Firmaet yder et professionelt stykke arbejde og med et smil. God rådgivning, flotte sildeben og pæn efterbehandling af gulve og oprydning. Tak 🙂
  trustpilot stjerne
  Christopher
  via Trustpilot

  Professionelle gulvlæggere i Hørsholm til dit drømmegulv

  Vi hos Godt-Gulv stræber altid efter at opbygge tillid og et godt forhold til vores kunder. Vores mål er at levere et perfekt afstemt slutresultat, der sikrer din fulde tilfredshed.

  Som et lokalt akgulvfirma er vi aktive i Hørsholm og udfører dagligt opgaver i området. Vi har årtiers erfaring inden for gulvlægning i både ældre og nyere boliger. Du kan derfor trygt stole på, at vi leverer et flot stykke arbejde, der matcher vores faglige stolthed og dine ønsker.

  Kundetilfredshed er altid afgørende for os. Det sikrer, at vi kan fortsætte med at tage fat på nye projekter og glæde endnu flere kunder.

  Når det kommer til gulvlægning, kræver det grundigt håndværk. Derfor er det vigtigt at vælge et erfarent og grundigt gulvfirma. Vi er specialister på området og står klar til at give dig rådgivning og et uforpligtende tilbud som din pålidelige gulvlægger i Hørsholm

  Hvad koster en Gulvlægger i Hørsholm?

  Vi har hos Godt-Gulv været behjælpelige med smukke og holdbare gulve i Hørsholm i mere end 20 år. Vi vægter kvalitet og professionalisme højt, som vores resultater også afspejler sig i. Vi har gennem hårdt arbejde, fundet vores bedste arbejdstilgang, så du som kunde, for et smukt, som du kan nyde i mange år fremover.

  Og hvad betyder det så helt præcis for dig som potentiel kunde hos os? Helt kort og godt, betyder det jo at du som kunde hos os, får tilbudt branchens bedste og flotteste gulve i Hørsholm.

  Blandt vores kunder, er vi den bedste gulvlægger i Hørsholm, og kan derfor tilbyde en god fast pris på vores gulvydelser. Alle vores priser er uden skjulte gebyrer, så du kan derfor roligt budgettere med de opgivne priser. Alle vores priser efter aftale er ekskl. moms. Vi rådgiver gerne, ud fra dine ønsker og behov, hvilket gulv der vil passe godt i jeres hjem.

  Selve prisen på vores gulvydelser, afhænger naturligvis af arealet, ønsker til materialer og efterbehandling. Vi tilbyder bl.a. at lægge sildebensgulv, trægulv, laminatgulv og flere andre gulvtyper. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for et flot og smukt gulv i Hørsholm.

  Du skal derfor, ikke være bekymret for at ringe og få et uforpligtende tilbud. Vi er eksperter der ikke beskæftiger sig med andet end gulvbelægning og rådgiver derfor glædeligt uforpligtende.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Gulvmontører med alsidige kompetencer og høj fleksibilitet

   Vi arbejder som et mellemstort gulvfirma med stort fokus på alsidighed og fleksibilitet. Derfor kan vi også hurtigt tilpasse nye akutte opgaver på gulvbelægning i Hørsholm ind i kalenderen.

   Det vigtigste er at du tager den første kontakt.
   Så kan vi sammen begynde at sætte nogle ord på dine behov, tanker og drømme. Kontakt derfor nu på
   71 99 44 21.

   Vi kommer naturligvis med et gratis uforpligtende tilbud på alle henvendelser og opgaver
   – store som små.

   Lyder det interessant?

   Følg med på Facebook

   Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.
   Har vi fanget din interesse?

   Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi som gulvmontør kan stå til rådighed for dig, skal du ikke tøve med at henvende dig. Uanset hvilken form for gulvbelægning opgaven handler om, så har vi en professionel løsning, som passer til dine behov.

   Udfyld formularen

   Vi vender tilbage indenfor 24 timer.