Send besked

Gulvlægger Frederikssund

Trænger din bolig til et nyt gulv? Vi er et professionelt gulvfirma, der specialiserer os i gulvlægning til både private og erhverv. Godt-Gulv har mange års erfaring og garanterer altid høj kvalitet og pålidelighed.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  Referencer
  garant gulve

  Professionel gulvlægning i Frederikssund

  Velkommen til Godt-Gulv – dit lokale gulvfirma i Frederikssund, hvor vi tilbyder professionel gulvlægning og gulvbehandling. Vores mål er altid at levere et grundigt og tilfredsstillende stykke arbejde, fordi vi tror på, at det er den bedste måde at opbygge gode og langvarige kunderelationer på.

  Vi er stolte af vores erfarne og uddannede team af gulvlæggere, som kan tage sig af alle typer gulvprojekter – store eller små. Med mange års erfaring indenfor branchen kan vi tilbyde vores kunder en bred vifte af ydelser indenfor gulvbehandling og gulvbelægning i Frederikssund.

  Vi servicerer både private og erhvervskunder, og vores firma er beliggende i Valby, men vi betjener også kunder i Frederikssund og resten af hovedstaden. Vores høje bemanding gør, at du ofte kan booke os med kort varsel, og vi står altid klar til at hjælpe dig med dit gulvprojekt.

  Så hvis du leder efter en professionel gulvlægger til dit gulvprojekt i Frederikssund, er Godt-Gulv det rette valg for dig. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at opfylde dine gulvbehov på en hurtig, effektiv og tilfredsstillende måde.

  ★★★★★

  Vi har fået det flotteste sildebensgulv. De kunne starte hurtigt, mega god service og endda til en rigtig skarp pris. Kan virkelig anbefales! Alt i alt, et godt & flot stykke arbejde vi har modtaget på projektet.
  trustpilot stjerne
  Sofie
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil gerne anbefale Gulvmontørerne. Fik flot nyt sildebensparket på mindre end en uge. God kommunikation og gode håndværkere. Har været en god oplevelse og proces hele vejen igennem.
  trustpilot stjerne
  Boris
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale firmaet. Firmaet yder et professionelt stykke arbejde og med et smil. God rådgivning, flotte sildeben og pæn efterbehandling af gulve og oprydning. Tak 🙂
  trustpilot stjerne
  Christopher
  via Trustpilot

  Gulvlægger pris i Frederikssund

  Godt-Gulv har over 20 års erfaring indenfor gulvbelægning. Takket være vores mange år i branchen, har vi formået at holde vores udgifter på et minimum. 

  Dette betyder, at vi kan tilbyde nogle af de bedste priser på gulvbelægning i Frederikssund. Vi har presset priserne i bund og er blandt de billigste i branchen, hvilket gør os til det ideelle valg, når du skal bruge et professionelt gulvfirma i Frederikssund.

  Vores faste timerate betyder, at den endelige pris for din gulvbelægning vil afhænge af størrelsen på det areal, der skal lægges, samt af den type gulv, der skal lægges. 

  Visse gulvtyper kan være mere krævende at arbejde med og tage længere tid at lægge, men uanset hvad, kan du være sikker på, at vi altid vil levere et veludført og professionelt resultat til en god pris.

  Hvis du skal have udført et større gulvprojekt, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris pr. kvadratmeter. Hos Godt-Gulv er vores mål altid at tilbyde dig den bedste service til den bedste pris.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Vi er dit lokale gulvfirma i Frederikssund og tilbyder blandt andet

   Kontakt dit lokale gulvfirma for et godt tilbud

   Kunne du tænke dig at høre nærmere på hvordan vi kan hjælpe dig med dit gulvprojekt, så står vi hos Godt-Gulv til rådighed. Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information om priser og muligheder – eller for at få et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 71 99 44 21 eller skriv til e-mail kontakt@godtgulv.dk. Vi bestræber os efter at svare din henvendelse hurtigst muligt.

   Lyder det interessant?

   Følg med på Facebook

   Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.
   Har vi fanget din interesse?

   Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi som gulvmontører kan stå til rådighed for dig, skal du ikke tøve med at henvende dig. Uanset hvilken form for gulvbelægning opgaven handler om, så har vi en professionel løsning, som passer til dine behov.

   Udfyld formularen

   Vi vender tilbage indenfor 24 timer.