Send besked

Gulvlægger Amager

Har du et behov for at udskifte dit gamle gulv eller få gulvet afslebet – enten i bolig eller på arbejdspladsen? Hos Godt-Gulv kan du forvente optimale gulvløsninger fra et lokalt firma på Amager.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  Referencer
  garant gulve

  ★★★★★

  Vi har fået det flotteste sildebensgulv. De kunne starte hurtigt, mega god service og endda til en rigtig skarp pris. Kan virkelig anbefales! Alt i alt, et godt & flot stykke arbejde vi har modtaget på projektet.
  trustpilot stjerne
  Sofie
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil gerne anbefale Gulvmontørerne. Fik flot nyt sildebensparket på mindre end en uge. God kommunikation og gode håndværkere. Har været en god oplevelse og proces hele vejen igennem.
  trustpilot stjerne
  Boris
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg kan varmt anbefale firmaet. Firmaet yder et professionelt stykke arbejde og med et smil. God rådgivning, flotte sildeben og pæn efterbehandling af gulve og oprydning. Tak 🙂
  trustpilot stjerne
  Christopher
  via Trustpilot

  Din gulvlægger på Amager

  Hos Godt-gulv ønsker vi hele tiden at opbygge tillid og en gode relation til vores kunder. Det er på den måde vi sikre at vi i sidste ende leverer et perfekt afstemt slutresultat.

  Vi er et lokalt firma og kommer dagligt igennem Amager på vores hverdags opgaver. Vi har flere årtiers erfaring, netop med gulvlægning, i gamle såvel som nye boliger på Amager. Derfor kan du roligt stole på at vi kan levere et flot stykke arbejde, som lever op til vores faglige stolthed og dine ønsker.

  Tilfredshed hos nuværende kunder vil altid være afgørende. Det sikre os som firma, at vi kan finde frem til de næste projekter og endnu flere glade kunder.

  Lægning af gulve kræver et grundigt håndværk, så derfor bør du også vælge et gulvfirma med den nødvendige erfaring og grundighed. Det har vi om nogle, så derfor skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os til rådgivning og et uforpligtende tilbud.

  Hvad koster en gulvlægger på Amager?

  Vi har mere end 20 års erfaring med gulvbelægning. Alle vores gulvmontører er uddannede fagmænd, med stor stolthed og professionel tilgang til deres arbejdsopgaver. Igennem vores mange år i faget, har vi igennem vores hårde arbejde. Skabt relationer og kontakter, der giver os muligheden for at presse materiale priserne helt ned i bund.

  Og hvad betyder det så helt præcis for dig som potentiel kunde hos os? Helt kort og godt, betyder det jo at du som kunde hos os, får tilbudt nogle af branchens bedste priser.

  Vi er blandt de bedste gulvbelægningsfirmaer på Amager og kan derfor tilbyde dig fast lavpris på vores gulvmontering eller gulvbelægnings ydelser. Vi arbejder med en fast prisliste tilpasset netop dine ønsker og behov. Alle vores priser er uden skjulte gebyrer, så du kan derfor roligt budgettere med de opgivne priser. Bemærk dog at alle vores priser efter aftale er ekskl. moms.

  Selve prisen på gulvbælgningen/ gulvbelægning, afhænger naturligvis af arealet, ønsker til materialer og efterbehandling. Vi tilbyder bl.a. at lægge trægulv, laminatgulv og flere andre gulvtyper, hvis du skal have lagt nyt gulv.

  Du skal derfor, ikke være bekymret for at ringe og få et uforpligtende tilbud. Vi er eksperter der lever af gulvlægning og rådgiver derfor glædeligt uforpligtende, skulle du stå og have behovet eller ønsket.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Vi er dit lokale gulvfirma på Amager og tilbyder bland andet

   Gulvmontører med alsidige kompetencer og høj fleksibilitet

   Vi arbejder som et mellemstort gulvfirma med stort fokus på alsidighed og fleksibilitet. Derfor kan vi også hurtigt tilpasse nye akutte opgaver ind i kalenderen.

   Det vigtigste er at du tager den første kontakt.
   Så kan vi sammen begynde at sætte nogle ord på dine behov, tanker og drømme.

   Vi kommer naturligvis med et gratis uforpligtende tilbud på alle henvendelser og opgaver
   – store som små.

   Lyder det interessant?

   Følg med på Facebook

   Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.
   Har vi fanget din interesse?

   Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi som gulvmontør kan stå til rådighed for dig, skal du ikke tøve med at henvende dig. Uanset hvilken form for gulvbelægning opgaven handler om, så har vi en professionel løsning, som passer til dine behov.

   Udfyld formularen

   Vi vender tilbage indenfor 24 timer.