Send besked

Gulve med Prisgaranti

Hos Godt-Gulv er vi et professionelt gulvfirma med attraktive priser. Få 10% i rabat på montering, hvis du køber gulv igennem os.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Prisgaranti

  Med vores mere end 20 års erfaring i branchen, så tilbyder vi gulvlægning for både private og erhvervskunder, så mangler du et nyt trægulv, massivt plankegulv, linoleumsgulv, laminatgulv eller noget helt andet gulv til din bolig, på kontoret eller andre steder. Så står vi klar til at hjælpe dig.

  Vi har prisgaranti på vores gulve, det betyder, at vi hele tiden matcher priserne af vores gulve med priserne der findes på det danske markedet.
  Derudover tilbyder vi 10% rabat på monteringen af gulvene, hvis du køber dine gulve gennem os.

  Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt os gerne i dag via kontaktformularen og hør mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig.

  Materialer af høj kvalitet

  Hos os i Gulvmontørerne er det vigtigt at vi samarbejder med de bedste underleverandører. Vi kan sikre dig den bedste kvalitet af gulve samt en montering af høj kvalitet med vores mange års erfaring i branchen. Vi kan bl.a. lægge massivt trægulv og plankegulv fra Junckers, Haro og Tarkett.

  Hvis du køber dine gulve gennem os, så tilbyder vi dig 10% på monteringen af gulvene.
  Er du på udkig efter nye gulve, så kontakt os gerne via kontaktknappen eller telefon 71 99 44 21 og få et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Liste over gulve og brands

   Nedenfor kan du se en liste over de forskellige typer af gulve, som vi kan skaffe og ligeledes hjælpe med montering af.

   På listen under kan du se nogle af de brands, som vi forhandler. Kontakt os gerne, hvis du har præferencer i forhold til et bestemt brand af gulve.

   Ring på telefon 71 99 44 21 eller send en e-mail til kontakt@gulvmontorerne.dk.

   Typer af gulve vi tilbyder

   Brands som vi bl.a. tilbyder

   Kontakt os

   Priserne på gulvene varierer meget ud fra opgavens størrelse og materialer. Så står du og skal have lagt nyt gulv i din bolig, butik, restaurant, på kontoret eller andre steder, så står vi med sikkerhed klar til at hjælpe dig med montering af gulve uanset størrelsen af opgaven. Når vi har vurderet omfanget af din opgave, så kan vi komme med en mere nøjagtig pris.

   Så kontakt os via vores kontaktformular eller via telefon 71 99 44 21 og modtag et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

   Udfyld formularen

   Vi vender tilbage indenfor 24 timer.