Send besked

Gulvreparation

Har dit gulv været udsat for skader? Det kan være i form af ridser, revner, uheld eller forkert montering. Et godt gulv kræver vedligeholdelse og en god behandling. Hos Godt-Gulv har vi 20 års viden og erfaring med reparation af gulve.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Professionel gulvreparation

  Som gulvlæggere tilbyder vi gulvreparation til privat og erhverv. Det kan være svært, uden den faglige viden, at få repareret gulvet eller lagt et nyt selv. Heldigvis har vi som gulvlæggere den professionelle erfaring til at reparere dit gulv til et mere end et tilfredsstillende resultat. 

  Vi tilbyder gulvreparation i København, Valby, Frederiksberg og hos mange andre kunder rundt i Nordsjælland og hovedstadsområdet. Lad os klare opgaven, så du igen kan nyde godt af dit flotte gulv.

  Kompetent gulvlægger med professionel erfaring

  Mangler du professionel hjælp til reparation af gulv? 

  Vi hos Godt-Gulv har utallige succesfulde gulvreparationer fordelt over 20 år. Det kræver en stor erfaring, at reparere et gulv til perfektion. Vi kan med stolthed sige, at vi er din nye fortrukne professionelle gulvlægger til gulvreparation. Der ikke den type og størrelse af opgave, vi ikke har løst. 

  Ridser, revner eller udskiftning af gulvbræt? Der er forskellige udførelser af reparation af gulve til hver et problem og omfanget af opgaven. Placering af det ødelagte gulv har ingen betydning, om det er et værelsesgulv eller køkkengulv

  Har du brædder der skal udskiftes, som ikke sidder korrekt, er ødelagte eller slidte, kan vi levere et mere end tilfredsstillende resultat på løsningen. Vi sørger altid for, at det er samme type træ vi benytter, når vi udskifter disse. 

  Har du været uheldig med ridser, eller blot nedslidte gulve? Så vil gulvreparationer udføres bedst i forbindelse med en gulvslibning eller gulvhøvling for, at sikre en naturlig og flot overgang mellem gulvreparationerne og det eksisterende gulv. Derefter kan vi udføre en behandling af gulv efter dit ønske, så skaden ikke kommer igen over årene. 

  Professionelt gulvfirma

  Når du accepterer et tilbud fra os, så kan du være helt sikker på at du ender med et resultat, du er helt tilfreds med. Alle vores gulvlæggere er nemlig uddannede, og arbejder med udgangspunkt i mange års erfaring med gulvreparation, og der findes derfor ikke en situation, der er ukendt for dem.

  Dette gør også selve arbejdsprocessen nemmere, i det vores gulvlæggere kan tilgå arbejdet med en ekstra grad af systematik, effektivitet og kvalitet. Vores arbejde er struktureret, og det gør at du altid ender med den bedste løsning.

  Bare fordi vores erfaring er stor og ekstensiv, vil vi nødigt fremstå som et firma, der ikke følger med i tiderne. For at du skal få den bedste oplevelse, er det derfor ikke nok for os, blot at være uddannede og erfarne.

  For at sikre at vores arbejdsmetoder ikke bliver forældede, sørger vi for løbende at tage efteruddannelser, der hjælper os med altid at være opdaterede på de allernyeste arbejdsteknikker, materialer og metoder.

   

  Gulvreparation af sildebensgulv

  Er skaden sket på dit sildebensgulv, hvor en gulvreparation er nødvendig? Så udfører vi flotte løsninger, så du bevarer dit smukke gulv og kan få glæde af det i mange år endnu. Vi kan lave alle reparationer af sildebensgulv i alle omfang, så tvivl ikke med at kontakte os.

  Det er sjældent, at en udskiftning hele gulvet er nødvendigt og langt fra sandsynligt i dit tilfælde.

  Vi har mange års erfaring med at levere gulvreparation af sildebensgulv til glade kunder.

  En ridse i parketgulvet kan være så voldsom, at du tror, gulvet skal skiftes, men det er ikke nødvendigt. Vi nøjes med, at skifte den stav, der er ødelagt, med en såkaldt lus – et stykke sildebensstav skåret ud af en rest sildebensgulv. Herefter, vil det der ikke være tegn på, at gulvet har været repareret, fejlet noget eller haft et uheldigt mellemrum.

  Det gode ved et sildebensplanket gulv er, at skaden ofte ikke er så stor, at vi behøver lægge et helt nyt gulv. Vi afmærker det skadet stykke, hvor vi efterfølgende får det lagt i smig med de sunde stave.

  Vi oplever, at hjemmelavet løsninger altid tilføjer en ekstra udfordring og i sidste ende en forværring af skaden. Derfor bør du lade os, som din professionelle og erfarne gulvlægger, klare opgaven hvor resultatet er præget af kvalitet.

  Vi har styr på træets egenskaber, hvor vi effektivt og fejlfrit kan lægge nye stave ind. Vi vægter kvalitet og præcision højt, og leverer altid en færdig ydelse, vi er stolte af.

  Skal vi stå for din gulvreparation af sildebensgulv? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

  Gulvreparation af bløde gulve

  Linoleumsgulv, laminatgulv og vinylgulv er bløde gulve, som har hver deres funktionalitet i hverdagen.

  Linoleumsgulve er rigtig slidstærke og bliver ofte brugt i køkkener. Da det ofte der der kan ske uheld, har det en effektiv virkning, i og med det er nemt at udskifte. Derfor behøver hele gulvet ikke at blive afslebet eller høvlet.

  Det er en god økonomisk besparelse hvis man ved, at det er der man kommer til at tilbringe meget tid. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at lægge gulvet eller reparere det.

  Det gode ved bløde gulve er, det giver os lov til at reparere stykker af gulvet, som er beskadiget for derefter, at skifte det ud med et nyt stykke gulv.

  Da det er bløde gulve, som ikke kræver afslibning efterfølgende, har det derfor en hurtig og direkte virkning efter en gulvreparation.

  Vi tilbyder gulvreparation af følgende:

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Reparation af trægulve og behandling

   Gulvreparation er en lidt dybere måde, at få løst problemet på. Det kan være brædder der forældet, med store huller eller skader. En gulvreparation løser problemet både visuelt, men også i stor grad i forhold til funktionaliteten. 

   Store gulvreparationer af trægulve vil ofte resultere i, at en gulvslibning vil være nødvendig. Der er ofte en stor kontrast i udseende af det forrige gulv til det nye repareret gulv. Det er muligt, at kun det repareret stykke gulv bliver slebet for derefter, at behandle det med samme behandling som nuværende gulv. 

   Vi råder dog til, at hvis gulvet er slidt i forvejen, at foretage en gulvslibning af hele gulvet. Det er sundere og får gulvet til få præcis den samme udseende, så man ikke kan se, at der er blevet lavet en reparation. Det er dermed også nemmere at vedligeholde, da behandlingerne får potentiale til at virke på bedst mulig måde.

   Har vi fanget din interesse?

   Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi som gulvmontør kan stå til rådighed for dig, skal du ikke tøve med at henvende dig.

   Udfyld formularen

   Vi vender tilbage indenfor 24 timer.